Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: jajka faszerowane

Jaja z farszem szczypiorkowo-koperkowym

Składniki: 5 jaj ½  pęczka szczypiorku ½ pęczka koperku łyżka śmietany łyżeczka musztardy kilka liści sałaty sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je obrać i przekroić  wzdłuż na pół. Następnie delikatnie wyjąć  żółtka i dodać do nich posiekany koperek, śmietanę oraz musztardę. Całość dokładnie utrzeć i doprawić do smaku solą oraz…

Jaja z farszem z tuńczykiem

Składniki: 6 jaj ugotowanych na twardo mała puszka tuńczyka sól pieprz sos: 20 dag szpinaku 2 ząbki czosnku sok z cytryny sól pieprz cukier 2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je obrać i przekroić na połówki. Przekroić je wzdłuż na pół i delikatnie wyjąć żółtka. Wyjęte żółtka utrzeć…

Jaja faszerowane z kiełkami pszenicy

Składniki: 2 szklanki kiełków pszenicy marchewka cebula 3 łyżki oleju łyżka soku z cytryny 3 jaja ugotowane na twardo posiekana natka pietruszki sól Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je obrać i przekroić wzdłuż na pół. Następnie delikatnie wyjąć żółtka, które drobno posiekać. Dodać do żółtek posiekaną marchewkę, kiełki pszenicy, cebulę i natkę…