Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: galantyna

Pieczony filet z indyka Joli

Składniki: 1,5 kg filetów z indyka sól, pieprz, ostra papryka, czosnek w proszku Sposób przyrządzenia: Przygotować odpowiedni duży rondel, wypełnić go wodą i dodać taką ilość soli aby woda była mocno słona. W tak przygotowanej zalewie moczyć filet z indyka przez 2 godziny, po tym czasie filet wyjąć, osuszyć ręcznikiem papierowym, dokładnie wmasować weń olej…

Przysmak drobiowy

Składniki: 40 dkg filetów z drobiu 2/3 szklanki śmietany 15 dkg szynki wędzonej 2 białka jaj czosnek – ilość wg uznania sól, pieprz, ostra papryka Sposób przyrządzenia: Szynkę pokroić w kostkę. Umyte i osuszone mięso drobiowe zmielić w maszynce do mięsa, dodać zgnieciony w prasce czosnek, śmietanę, białka jaj, przyprawy. Dodać szynkę bardzo dokładnie wymieszać.…

Galantyna z kurczaka – krok po kroku

Składniki: 1 kurczak (najlepiek młody, "wiejski") 2 piersi z kurczaka ½ szklanki drobnych grzanek z bułki 1 łyżka kaszy manny 3 ugotowane na twardo jajka 1 jajko surowe 4 ząbki czosnku natka pietruszki pęczek włoszczyzny sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Przed przystąpieniem do przygotowania tuszki kurczaka na potrawę należy przygotować dwa noże, jeden mniejszy i bardzo…

Galantyna z karpia po polsku*

* Cykl – przepisy mistrzów. Składniki: Filety z karpia (ze skórą, bez ości) – 1000 g Cebula (obrana) – 80 g Seler (obrany) – 30 g Wino białe wytrawne – 0,05 l Bułka – 100 g Masło – 50 g Mleko – 0,08 l Jaja – 2 szt. Sól Pieprz czarny (świeżo zmielony) Gałka muszkatołowa…