Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: francuskie

Befsztyki cielęce z sosem z sera roquefort

Składniki: 800 g polędwicy cielęcej 20 g masła 2 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz świeżo zmielony Sos: 60 g sera roquefort 50 ml wytrawnego białego wina 1 łyżka gęstej śmietany 200 g rosołu cielęcego lub wołowego sól, pieprz świeżo zmielony 50 g masła dobrze zmrożonego Przygotowanie: Polędwiczki posypać pieprzem i solą. Na patelni rozgrzać…

Sznycle z indyka z sosem z sera roquefort

Składniki: 4 sznycle z indyka po 180 g 1/2 l śmietany 100 g sera roquefort 1 cytryna / sok oraz starta skórka/ 40 g masła 2 łyżki bułki tartej 1/2 łyżeczki tymianku sól 1 łyżka koniaku lub calvadosu grubo zmielony czarny pieprz Przygotowanie: Rozgnieciony ser roquefort wymieszać ze śmietaną i zagotować na niewielkim ogniu na…

Ser Roquefort A.O.C.

Pochodzenie: Midi Pyrénées Rodzina serów: Sery pleśniowe Rodzaj mleka: mleko owcze Smak: wyraźny, mocno słony smak, w czasie jedzenia rozpływa się w ustach, pozostawiając specyficzny smak pleśni i soli Zawartość  tłuszczu: 52% Pora roku: cały rok Opis: Nazywany we Francji królem serów. Ser podobny do dzisiejszego roquefort istniał już w czasach Imperium Rzymskiego i był…

Ser Rocamadour A.O.C.

Pochodzenie: Midi Pyrénées Rodzina serów: Sery kozie Rodzaj mleka: mleko kozie Smak: delikatny posmak kojarzy się z cukrem i orzechami laskowymi Zawartość  tłuszczu: 45% Pora roku: od wiosny do jesieni Opis: Ser zwany także cabecou, to młody ser farmerski. Stosowane metody produkcji tego sera są bardzo surowo przestrzegane. Do produkcji sera można stosować mleko kóz…