Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: fasola szparagowa

Sałatka z 3 gatunków fasoli

Składniki: ½ kg zielonej fasoli  szparagowej ½ kg żółtej fasoli z puszki ½ kg fasoli czerwonej Red Kindney 1 cebula ½ szkl cukru 2/3 szkl octu 1/3 szkl oleju roślinnego ½ łyżeczki soli 1/8  łyżeczki pieprzu Sposób wykonania: Cebulę pokroić w półplasterki po czym dodać do niej ocet oraz olej. Doprawić do smaku solą, cukrem…

Sałatka mięsna z grejpfrutami

Składniki: 40 dag gotowanego mięsa 2 grejpfruty 40 dag fasolki szparagowej 1 cebula 1 główka sałaty Sos: 4 łyżki oleju 2 łyżki octu winnego szczypta cukru pudru sól pieprz Sposób wykonania: Mięso pokroić w kostkę, obranego grejpfruta podzielić na cząstki, fasolkę pokroić na kawałki, cebule posiekać a sałatę porwać na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki dokładnie…

Sałatka z fasoli i orzechów

Składniki: fasola szparagowa zielona 1/2 kg orzechy włoskie połówki 4 łyżki ser kozi 2 łyżki oliwa 2 łyżki sok z cytryny 4 łyżki sól do smaku pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Fasolkę należy przebrać, a następnie sparzyć, wrzucić do wrzątku i gotować około 3 minut. Fasolkę należy odsączyć z wody i osuszyć. Do salaterki należy…