Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: fasola szparagowa

Sałatka alzacka

Składniki: cykoria 2 sztuki fasola szparagowa 15 dag rzodkiewka 1 pęczek sok z cytryny 1 łyżka oliwa 1 łyżka sól pieprz Sposób przyrządzenia: Cykorie należy dokładnie umyć, a następnie osuszyć ja i pokroić na niewielkie kawałki. Fasolkę szparagową trzeba przebrać, umyć pod bieżącą wodą i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości. Rzodkiewkę należy umyć…

Sałatka ze śledzie, fasolki i papryki

Składniki: 6 filetów śledziowych 50 dag mrożonej fasoli szparagowej 3 łodygi selera 2 strąki czerwonej papryki 2 strąki żółtej papryki główka sałaty 4 łyżki octu winnego 4 łyżki wytrawnego białego Iwna 2 łyżki  musztardy 120 ml oleju szczypta cukru 4 cebulki pieprz sól Sposób wykonania: Fasolę zalać osoloną woda i lekko obgotować. W między czasie…

Kolorowa zapiekanka

Składniki: 50 dag małych ziemniaków 3 marchewki 1 szalotka 20 dag brokułów 20 dag fasolki szparagowej 40 dag mielonego mięsa 2 łyżki tartej bułki 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 jajko sól pieprz 200 ml śmietany kremówki 10 dag startego parmezanu 1 łyżeczka mielonego kminku tłuszcz Sposób wykonania: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie po czym…