Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kolorowa zapiekanka

Składniki:

  • 50 dag małych ziemniaków
  • 3 marchewki
  • 1 szalotka
  • 20 dag brokułów
  • 20 dag fasolki szparagowej
  • 40 dag mielonego mięsa
  • 2 łyżki tartej bułki
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 1 jajko
  • sól
  • pieprz
  • 200 ml śmietany kremówki
  • 10 dag startego parmezanu
  • 1 łyżeczka mielonego kminku
  • tłuszcz

Sposób wykonania:

  1. Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie po czym je obrać.
    W między czasie marchewkę pokroić w plasterki brokuły w różyczki.
    Następnie wszystkie warzywa blanszować w osolonej wodzie przez chwilę, odcedzić.
    Do mięsa dodać posiekaną szalotkę, roztrzepane jajka oraz tarta bulkę.
    Całość dokładnie wyrobić i doprawić o smaku solą oraz pieprzem.
    Z powstałej masy formować małe kulki.
    W naczyniu żaroodpornym układać warstwami ziemianki, mięso i warzywa.
    Na sam koniec śmietanę wymieszać z parmezanem, doprawić sola, pieprzem oraz kminkiem i zalać zapiekankę,
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 20 min.

    Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Iwonę

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *