
Składniki:
- 1 łyżka oliwy
- 1 cebula
- 1 ząbek czosnku
- 1 łyżka przyprawy marokańskiej
- 2 łyżeczki mielonego kminku
- 6 szkl. bulionu warzywnego
- 1 kg dyni
- 1 ziemniak
- 1 szkl. czerwonej soczewicy
- sól
- pieprz
- 1 łyżka pestek dyni
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 100 g czerwonej soczewicy 350 g zmielonego, gotowanego kurczaka 60 g tartej bułki 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżeczka posiekanego oregano sól pieprz oliwa Sposób wykonania: Soczewicę zalać wodą i gotować ok. 30 minut po czym ją odcedzić i wymieszać z kurczakiem, tartą bułką oraz sokiem z cytryny. Całość dokładnie wymieszać i doprawić…
Składniki: 5 dag czerwonej soczewicy 1 cebula 4 łyżki oleju 200 ml bulionu warzywnego 1 główka sałaty lodowej 1 cykoria 20 dag pomidorków koktajlowych 15-20 dag sera pleśniowego 4 łyżki octu winnego sól pieprz Sposób wykonania: Posiekaną cebule poddusić na rozgrzanym oleju, wówczas dodać soczewicę, przez chwilę smażyć po czym wlać bulion i doprowadzić do…