Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: czerwona fasola

Gęsta zupa z mieloną wołowiną, fasolą i kukurydzą

Składniki:

  • 4 szklanki bulionu mięsnego
  • 1 łyżka oleju
  • 50 dkg mielonej wołowiny
  • 1 pokrojona w kostkę cebula
  • 1 oczyszczona, pokrojona w kostkę czerwona papryka
  • 2 pokrojone drobno ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka chili w proszku
  • 1 łyżeczka mielonego kminku
  • 1 łyżeczka pieprzu kajeńskiego
  • 1 duży, pokrojony w kostkę pomidor
  • 1 szklanka czerwonej fasoli konserwowanej
  • 1 szklanka kukurydzy konserwowanej
  • tarty żółty ser

Sałatka ryżowa z fasolką

Składniki:  100 g ryżu  100 g czerwonej fasoli z puszki  mała cebula  strąk czerwonej papryki  50 g kukurydzy z puszki  pomarańcza,  łyżka soku cytrynowego  3 łyżki oliwy  sól  pieprz Sposób wykonania: Ryż ugotować według opisu na opakowaniu. Fasolę namoczoną wcześniej w wodzie również ugotować. Cebule posiekać, paprykę pokroić w paski, obraną pomarańcze podzielić na cząstki…

Sałatka z fasoli, pomidora i papryki

Składniki garść ugotowanej fasoli Jasiek 1 pomidor ¼ żółtej papryki ¼ czerwonej papryki ząbek czosnku kilka liści świeżej bazylii 2 łyżki oliwy z oliwek pieprz Sposób wykonania: Do fasoli dodać pomidora pokrojonego na ćwiartki, papryki w paski oraz posiekany czosnek. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Doprawić do smaku pieprzem oraz oliwą i udekorować listkami bazylii.