Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Filetowanie ryb krok po kroku

Filetowanie ryb nie jest trudne, przy odrobinie wprawy i posiadając odpowiednie narzędzie czyli nóż do filetowania, nawet proste.

Filetowanie zaczynamy od głowy, nacinając rybę tuż przy głowie aż do kręgosłupa. Nie należy odcinać głowy.

Przecinamy rybę wzdłuż grzbietu, nóż prowadząc powoli po ości kręgosłupa, to cięcie jest bardzo łatwe.

Cięcie to kończymy niedaleko ogona. Po zrobieniu pierwszego fileta zaczynamy drugi filet w tym właśnie miejscu, obracając rybę na drugą stronę i nacinając ją z drugiej strony głowy.

Trzymając filet przesuwamy nożem dociskając ostrze z czuciem do rybiej skóry.

Produkt finalny, piękny filet.

A takich noży używamy do filetowania.

2 comments for “Filetowanie ryb krok po kroku

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *