Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pikantna afrykańska zupa z ogona wołowego

Składniki:

  • 60 dkg pociętego na nieduże kawałki ogona wołowego
  • 3 łyżki oleju z pestek winogron
  • 6 małych obranych ziemniaków
  • 2 marchewki, obrane i pokrojone na kawałki
  • 2 łodygi selera, obrane i pokrojone na kawałki
  • 3 obrane ząbki czosnku
  • 3 szalotki
  • 2 łodygi trawy cytrynowej
  • kawałeczek świeżego imbiru
  • kolendra, kminek i koper, mielone, do smaku
  • kardamon, cynamon, goździki, anyż, pieprz do smaku
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1,5 litra wody
  • sól
  • posiekana natka pietruszki lub kolendry


Sposób przyrządzenia:

Na dużej patelni podgrzać olej, obsmażyć na nim kawałki ogona. Gdy się przyrumienią wyjąć i odłożyć. Na patelnię dodać pastę pomidorową, przyprawy zmielone i całe chwilkę smażyć następnie podlać wodą i powoli dusić mieszając przez kilka minut. Tak przygotowane przyprawy dodać wraz z kawałkami ogona do garnka, zalać wodą, doprowadzić do wrzenia i powoli gotować około 60 minut. Po tym czasie dodać warzywa i gotować jeszcze kolejną godzinę. Gdy składniki zmiękną dodać sól do smaku, wymieszać, dodać zieleninę i podawać.
Przepis został nadesłany na "Muza Ramsaya" przez Dominikę B

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *