Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczeń z dzika w sosie owocowo warzywnym

Składniki:

  • 1 kg kotletów wykrojonych ze schabu dzika lub z udźca
  • sól, pieprz
  • mąka
  • 1 łyżka czerwonego octu winnego
  • ½ szklanki posiekanych łodyg selera naciowego
  • ½ szklanki grubo utartego kwaśnego jabłka
  • ½ szklanki grubo utartej marchewki
  • ¼ szklanki pokrojonej w kostkę cebuli


Sposób przyrządzenia:

W mocnej torbie plastikowej umieścić porcje mięsa, dodać odpowiednią ilość mąki, sól i pieprz, wstrząsając torbą dokładnie obtoczyć w tej mieszance kotlety. Na patelni rozgrzać olej, obrumienić na nim przygotowane mięso. Rumianą dziczyznę ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Dodać ½ szklanki wody i ocet, dusić pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do temperatury 150 stopni C przez około 2 godziny. 40 minut przed końcem duszenia dodać pozostałe składniki, wymieszać i dusić aż wszystkie składniki będą miękkie. Skorygować smak dania przyprawami i podawać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *