Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczeń wołowa po filipińsku

Składniki:

    • 2 kg wołowiny bez kości z udźca
    • 2 łyżki sosu sojowego
    • 3 rozgniecione w prasce ząbki czosnku
    • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Mięso umyć, osuszyć. Ostrym wąskim nożem wykonać w mięsie nacięcia, wypełnić je czosnkiem. Mięso natrzeć dokładnie solą, pieprzem i sosem sojowym, odstawić na jedną godzinę. Piekarnik nagrzać do 200 stopni C. Wołowinę umieścić w naczyniu żaroodpornym wstawić do piekarnika, piec przez 10 minut, następnie obniżyć temperaturę do 160 stopni i piec w zależności  jaki chcemy uzyskać stopień wypieczenia od 152  do  200 minut. W czasie pieczenia mięso należy często polewać powstającym sosem. Po upieczeniu mięso odstawić na 15 minut i kroić plastry w poprzek włókien mięśniowych. Jeśli chcemy podać pieczeń z sosem należy powstały podczas pieczenia sos zagęścić mąką wymieszaną z zimną wodą, a smak skorygować ulubionymi przyprawami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *