Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczeń śródziemnomorska.

Składniki:

    • 1 kg piersi z indyka
    • 4 łyżki oliwy z oliwek lub oleju
    • sól,pieprz
    • 1 cytryna
    • 1 ząbek czosnku
    • 1 pęczek szałwi
    • 1 pęczek rozmarynu
    • listki szałwi i cytryna do dekoracji

    Sposób przyrządzenia:
    Mięso opłukać.Obsuszyć i obsmażyć z każdej strony na oleju.Przyprawić solą i pieprzem.Zdjąć z patelni. Cytrynę i czosnek obrać,pokroić w plastry.Szałwię oraz rozmaryn opłukać,oderwać listki szałwi i igiełki rozmarynu od gałązek.Na filet z indyka położyc zioła,cytryne i czosnek.Przymocuj do mięsa nićmi.Piec 40 min. w temp.200 stopni . Danie podajemy tradycyjnie z ratatauille. Aby przygotować ratatauille,pokroić w grubą kostkę 4 papryki,2 cukinie,1 bakłażan,a 3 szalotki pociąć w plasterki.Warzywa podsmażyc na rozgrzanym oleju,dodać ząbek czosnku. Doprawić solą ipieprzem.Podlać 100 ml wody,krótko poddusić.Na końcu dodaj 2 pomidory pokrojone w kostkę,skórke otartą z 1 cytryny i 1 łyżkę przecieru pomidorowego.Zagotować.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *