Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczeń rzymska z bekonem i serem

Składniki:

  • 50 dkg mięsa mielonego mieszanego
  • 10 zrumienionych i pokruszonych plastrów bekonu (boczku)
  • 20 dkg tartego sera cheddar
  • 2 duże jajka
  • ¼ szklanki tartej bułki
  • ¼ szklanki majonezu
  • 1/3 szklanki keczupu
  • 2 łyżki musztardy
  • 1 pokrojona, podsmażona cebula
  • sól, pieprz do smaku


Sposób przyrządzenia:

Mięso, 1 łyżkę keczupu, bekon, ser, jajka, tartą bułkę i przyprawy bardzo dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej uformować owalny kształt, ułożyć na blasze do pieczenia wysmarowanej olejem.  Wymieszać pozostałą część keczupu z majonezem i musztardą. Mieszankę tą rozsmarować na górze pieczeni i rozłożyć na niej podsmażoną cebulkę. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 175 stopni C do momentu aż po nakłuciu wyciekający płyn będzie przezroczysty. Znakomicie smakuje na zimno i na gorąco. Polecam, pychota.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *