Składniki:
- 4 ziemniaki ugotowane w mundurkach
- ½ szkl. posiekanych listków natki pietruszki
- 1 cebula
- 100 g bekonu
- 4 jajka
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: ½ główki kapusty 10 dag bekonu 1 cebula 2 l bulionu warzywnego 4 ziemniaki 1 łyżka oliwy 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka koperku szczypta chili, kminku, soli, pieprzu i cukru Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwie z oliwek przesmażyć pokrojony bekon i cebulę. Po 5 minutach dodać poszatkowaną kapustę i dusić kolejne kilka…
Składniki: ½ główki kapusty 10 dag bekonu 1 cebula 2 litry bulionu 4 ziemniaki 1 łyżka oliwy 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka koperku szczypta chili, kminku, soli, pieprzu i cukru Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwę przesmażyć pokrojony bekon po czym przesmażyć na nim posiekaną cebulę. Trzymać na ogniu około 5 minut po czym…
Składniki: 10 plastrów kwaśnego jabłka 10 plastrów bekonu 10 łyżeczek twarogu śmietankowego 2 rozgniecione ząbki czosnku sok z cytryny Sposób przyrządzenia: plastry jabłek o grubości około 10 mm skropić sokiem z cytryny. Twaróg wymieszać z czosnkiem, solą i pieprzem. Bekon pokroić w kostkę, wysmażyć na patelni, obsączyć skwareczki z tłuszczu. Plastry posmarować pastą twarogową, a…