Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pasta z kaparami

Składniki:

  • rokpol ser 10 dag
  • twaróg 30 dag
  • śmietana 3 łyżki
  • kapary 3 łyżki
  • czosnek 1 ząbek
  • sok z cytryny 1 łyżka
  • koperek 3 łyżki
  • pomidory 2 sztuki
  • sól
  • pieprz
  • świeże zioła

    Sposób przyrządzenia:
    Pomidory należy sparzyć w celu obrania ze skórki, następnie wyjąć z nich
    pestki i pokroić na drobno. Koperek należy bardzo drobno posiekać. Ser
    rokpol należy zmiksować wraz ze śmietaną, twarogiem, sokiem z cytryny,
    pieprzem, solą, kaparami oraz czosnkiem na gładką, jednolitą masę. Masę
    należy połączyć z pomidorkami oraz koperkiem. Wszystko należy dokładnie
    wymieszać i schłodzić.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *