Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Nóżki wieprzowe lub golonka w słojach

Składniki:

    • nóżki wieprzowe lub golonka

    Zalewa:

    • 2 litry octu 3%
    • 1 papryka chili
    • 2 łyżki tartego chrzanu
    • 1 łyżeczka ziaren pieprzu
    • 1 liść laurowy
    • kilka ziaren ziela angielskiego
    • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Nóżki starannie oczyścić z resztek włosia, wyszorować szczotką pod bieżącą wodą, nasolić i odstawić na kilkanaście godzin do lodówki. Po tym czasie ponownie nóżki umyć, ułożyć w dużym rondlu, zalać wodą tak aby były zakryte i gotować aż mięso będzie swobodnie oddzielało się od kości. Używając łyżki cedzakowej wyjąć nóżki z wywaru. Wywar zminimalizować przez odparowanie. Przygotować zalewę. W rondlu wymieszać wszystkie składniki, gotować 5 minut. Smak skorygować solą pieprzem i cukrem. Mięso z nóżek obrać, przełożyć do sterylnych słoi, pozostały z gotowania wywar podzielić równo miedzy słoje i uzupełnić słoje zalewą. Szczelnie zamknąć. Pasteryzować 75 minut. Podawać po minimum 36 godzinach. Przechowywać w chłodnym miejscu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *