Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Moje sosy do mięs z grilla

1. Sos balsamiczny
Składniki:

  • 1 szklanka octu balsamicznego
  • 3/3 szklanki pikantnego keczupu
  • 1/3 szklanki brązowego cukru
  • 1 bardzo drobno posiekany ząbek czosnku
  • 1 łyżka sosu Worcester
  • 1 łyżka dobrej musztardy
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Sposób przyrządzenia:
W małym rondlu wymieszać wszystkie składniki, doprowadzić do wrzenia i powoli podgrzewać mieszając przez około 15 minut. Przechowywać w lodówce. Znakomity dodatek do mięs z grilla, zwłaszcza do dań z drobiu.

2.Pikantny sos z mango

Składniki:

  • 1 obrana i drobno pokrojona cebula
  • 1 duża, obrana i drobno pokrojona czerwona papryka
  • 4 oczyszczone z nasion papryczki chili
  • 4 łyżki czerwonego octu winnego
  • 3 łyżki brązowego cukru
  • 2 łyżki sosu Worcester
  • szczypta pieprzy Kajeńskiego i mielonego ziela angielskiego
  • 1 obrane, pokrojone w kostkę, dojrzałe mango
  • 2 łyżki oleju
  • sól do smaku

Sposób przyrządzenia:
W niedużym rondlu rozgrzać olej, dodać cebulę i papryki, powoli podgrzewać mieszając aż będą miękkie. Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem mango, gotować jeszcze 10 minut, schłodzić. Przygotowaną bazę sosu i pokrojone drobno mango dokładnie zmiksować i skorygować smak przyprawami. Można przechowywać w lodówce do 5 dni.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *