Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Mix warzywny z grilla Iwony

Składniki:

  • 2 pokrojone wzdłuż młode cukinie
  • 1 czerwona papryka, oczyszczona i pokrojona wzdłuż na części
  • 1 żółta papryka, oczyszczona i pokrojona wzdłuż na części
  • 1 zielona papryka, oczyszczona i pokrojona wzdłuż na części
  • 1 duża oberżyna pokrojona w plastry (lekko posolić i odłożyć aby obsączyła się z soku)
  • 1 bulwa kopru włoskiego pokrojona wzdłuż na części

Marynata:

  • ½ szklanki oliwy z oliwek
  • 3 łyżki octu balsamicznego
  • 2 drobno posiekane ząbki czosnku
  • ¼ szklanki posiekanej natki pietruszki
  • sól, mielony pieprz

Sposób przyrządzenia:
Składniki marynaty dokładnie wymieszać. W misce umieścić warzywa, zalać marynatą, wymieszać, odstawić do lodówki na minimum 1 godzinę. Przed pieczeniem warzywa obsączyć z nadmiaru marynaty. Tak przygotowane warzywa układać na aluminiowych tackach i piec na gorącym grillu przez 4 minuty z każdej strony. Podawać solo lub jako dodatek do potraw mięsnych.
Przepis nadesłany na konkurs Letnie Grillowanie przez Iwona Podgórna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *