Składniki: 4 kalarepki ok. 50 dag papryki czerwonej i żółtej opakowanie jogurtu naturalnego chili sól pieprz Sposób wykonania: Kalarepki zetrzeć na tarce. Papryki pokroić w kostkę. Następnie jogurt doprawić do smaku chili, solą oraz pieprzem. Wszystkie składniki wymieszać razem z sosem.
Tag: kolorowa papryka
Grill
Mix warzywny z grilla Iwony
by Iwona Podgórna • • 0 Comments
Składniki: 2 pokrojone wzdłuż młode cukinie 1 czerwona papryka, oczyszczona i pokrojona wzdłuż na części 1 żółta papryka, oczyszczona i pokrojona wzdłuż na części 1 zielona papryka, oczyszczona i pokrojona wzdłuż na części 1 duża oberżyna pokrojona w plastry (lekko posolić i odłożyć aby obsączyła się z soku) 1 bulwa kopru włoskiego pokrojona wzdłuż na…