Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makaronowe gniazda w łososiem i krabami

Składniki:

  • 500 g wstążek
  • 350 ml wytrawnego białego wina
  • 100 ml wytrawnego wermutu
  • 1 liść laurowy
  • 2 marchewki
  • 1 bulwa kopru włoskiego
  • 250 ml śmietany
  • 1 pęczek koperku
  • 250 g krabów
  • sok z 1 cytryny
  • biały pieprz
  • 100 g puszystego twarożku
  • 200 g wędzonego łososia w plastrach
  • 2 łyżki oliwy
  • sól

    Sposób wykonania:
    Makaron ugotować wg. przepisu na opakowaniu.
    W między czasie wermut wymieszać razem z winem, wrzucić listek laurowy i doprowadzić do zagotowania, wówczas dodać koper i marchewkę pokrojone w drobną kostkę.
    Całość wymieszać, wlać śmietanę i trzymać na ogniu ok. 10 min.
    Po tym czasie wrzucić kraby oraz posiekany koperek.
    Następnie z sosu wyjąć liść laurowy i doprawić go do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny po czym zaprawić twarożkiem.
    Plastry łososia zawinąć w różyczki, które skropić olejem i podpiec na grillu.
    Miękki makaron odcedzić, rozłożyć na talerzach, polać sosem i udekorować łososiowymi różyczkami.

    Przepis został nadesłany na "Konkurs z Kolażem" przez Paulla

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *