Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kwaśnica na miodzie z grzybami

Składniki:


– 2 duże woreczki kapusty kiszonej,
– 1.5 kg żeberek wieprzowych,
– szklanka miodu leśnego,
– 0,5 kg chudego boczku,
– ziemniaki ok 1.5 kg,
– grzyby suszone dwie garście

Przyprawy:
– proszek grzybowy – 2 płaskie duże łyżki,
– majeranek 2 płaskie duże łyżki,
– sól,
– vegeta,
– ziele angielskie- 5 szt,
– pieprz mielony,
– ziarno jałowca – 10 szt
– listek laurowy – 5 szt,
– kminek mielony – 1 płaska łyżka
– słoiczek koncentratu pomidorowego,
– 1/2 główki czosnku

Wykonanie:
Kapustę wrzucić do dużego garnka wraz z kwasem, wrzucić suszone grzyby i proszek grzybowy. Ziemniaki przekroić na 4 i wrzucić do kapuchy. Żeberka pociąć na kawałki 4 cm , obsmażyć i również wrzucić do kapusty.
Boczek pokroić w plasterki – obsmażyć i również wrzucić do gara. Dodać wszystkie przyprawy i wlać miód. Ziarna jałowca stłuc tłuczkiem na miazgę. Czosnek i majeranek rzucać w dwóch etapach w trakcie gotowania kwaśnicy oraz na samym końcu przed samym wyłączeniem.
Gotować do momentu kiedy ziemniaki będą miękkie a żeberka będą odchodzić od kości.
Na koniec można dodać zasmażkę mocno brązową.

Przepis ze strony http://www.grzyby.cp.win.pl/

1 comment for “Kwaśnica na miodzie z grzybami

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *