
Składniki:
- 1 kg baraniny
- ¼ kg kapusty kiszonej
- 6 grzybów suszonych
- 6 ziemniaków
- cebula
- ziele angielskie
- ząbek czosnku
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 75 dag kapusty kwaszonej 80 dag schabu z kością 25 dag włoszczyzny 2 cebule 1 dag grzybów suszonych ząbek czosnku sól, pieprz Sposób wykonania: Schab i włoszczyznę zalać woda i gotować do miękkości. W między czasie kapustę razem z cebulą udusić na małym ogniu. Grzyby wcześniej namoczone w wodzie również ugotować. Następnie ze schaby…
Składniki: 75 dag kiszonej kapusty 75 dag schabu z kością porcja włoszczyzny 2 cebule 2 ząbki czosnku garść suszonych grzybów sól pieprz Sposób wykonania: Mięso, włoszczyznę oraz grzyby zalać 1,5 l wody i gotować wywar. Gdy schab będzie miękki wyjąć go i oddzielić mięso od kości. Natomiast grzyby pokroić w paseczki. Następnie kapustę razem z…
Składniki: 75 dag kiszonej kapusty 2 l wody 8 dag cebuli 1/2 dag suszonych grzybów 80 dag schabu z kością 25 dag włoszczyzny 1 ząbek czosnku sól i pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso wraz z włoszczyzną, ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Oddzielić od kości. Osobno ugotować kapustę z pokrojoną w drobną kostkę cebulą. Oddzielnie…