Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kurczak z mango i soczewicą

Składniki:

  • 50 dkg filetów z kurczaka
  • 1 duże, dojrzałe mango
  • 1 por
  • 2 pomidory
  • 1 łyżka oliwy
  • 10 dkg ugotowanej, czerwonej soczewicy
  • 1 por (biała część)
  • 2 papryczki chili
  • szczypta nasion gorczycy
  • sól, pieprz, mielone chili do smaku

    Sposób przyrządzenia:
    W rondlu rozgrzać oliwę, dodać pokrojony w plastry por, oczyszczone, drobno pokrojone papryczki chili, nasiona gorczycy, smażyć mieszając 4 minuty. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skóry, przekroić, usunąć gniazda nasienne, miąższ pokroić w kostkę. Mango obrać, pokroić w kostkę.  Piersi z kurczaka pokroić w grubą kostkę.  Do rondla ze smażącymi się składnikami dodać mango, pomidory, kurczaka, przyprawy, podlać odrobiną wody, dusić 10 minut, dodać soczewicę, wymieszać i po kolejnych 2 minutach podgrzewania możemy danie podawać. Pychota.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *