Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kurczak z Couscous po Marokańsku

Składniki:


• 2 łyżki oliwy z oliwek
• 4 udka z kurczaka (bez skóry)
• posiekana duża cebula
• 4 marchewki obrane i cieniutko pokrojone
• 3 pokrojone łodyżki selera
• 2 wyciśnięte ząbki czosnku
• ½ litra wody
• 250 g couscous
• 1 puszka ciecierzycy
• 1 puszka „serc” karczochów
• ¼ łyżeczki czarnego pieprzu
• 2 łyżki soku z cytryny

Wykonanie:
W dużej patelni rozgrzej oliwę i podsmaż kurczaka (udka potnij na 2 części), co jakiś czas odwracając aż zbrązowieje (około 10 minut). Zmniejsz ogień i smaż kurczaka przez następne 10 minut. Wyciągnij kurczaka z patelni, dodaj do tłuszczu cebule, marchewkę i selera, smaż, co chwilę mieszając aż cebula zmięknie, dodaj wodę, couscous, ciecierzycę, karczochy, sok z cytryny i pieprz, zagotuj i zmniejsz ogień na średni.
Na wierzchu ułóż kurczaka i gotuj przez następne 20 minut.

2 comments for “Kurczak z Couscous po Marokańsku

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *