Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kurczak faszerowany śliwkami i gruszkami

Składniki:

 

  • 1 duży kurczak
  • 15 dkg masła
  • 10 dkg suszonych śliwek
  • 10 dkg suszonych gruszek
  • ½ litra zsiadłego mleka
  • 3 łyżki ostrej musztardy
  • pęczek natki pietruszki
  • sól

 

 

Sposób przyrządzenia:
Kurczaka umyć , osączyć na papierowym ręczniku. Suszone owoce zalać wrzątkiem na kilka minut, osączyć. Owocami i zieloną posiekaną pietruszka napełnić kurczaka . Mocno zaszyć, posolić, natrzeć musztardą. Włożyć do brytfanny i zalać zsiadłym mlekiem. Włożyć do lodówki na 10 godzin. Brytfannę wysmarować masłem i ułożyć w niej wyjętego z marynaty kurczaka. Piec w temperaturze 200 stopni około 40 minut. Dobrze smakuje na gorąco z sosem z pieczenia lub na zimno z każdym pikantnym sosem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *