Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlety z wołowiny i ziemniaków

Składniki:

  • 1 kg ziemniaków
  • 30 dag mięsa wołowego
  • cebula
  • łyżka zmielonych pestek słonecznika
  • 2 jaja
  • 4-6 łyżek mąki
  • 8 łyżek tartej bułki
  • pęczek natki pietruszki
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Mięso pokroić na mniejsze kawałki i razem z posiekaną cebulą przesmażyć na rozgrzanej oliwie.
    W między czasie ziemniaki ugotować mundurkach po czym je obrać i zemleć razem z mięsem i cebulą.
    Do mięsno-ziemniaczanej masy wbić jeszcze jajka i dodać mąkę pestki słonecznika, natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku.
    Całość dokładnie wymieszać i uformować kotleciki, które obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Dagmarę

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *