Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jajka po farmersku

 

Huveos Rancheros – Meksyk

Składniki:

  • skladniki zamien
  • 2 cebule – drobno poiskane
  • 3 ząbki czosnku – wyciśnięte
  • 2 czerwone papryki
  • 2 papryki chilli (lub ¼ łyżeczki chilli w proszku)
  • łyżeczka oregano
  • 4 duże pomidory – obrane ze skóry i pokrojone
  • 125 g koncentratu pomidorowego
  • 125 ml wody lub wywaru
  • 6 jajek
  • łyżka posiekanej natki kolendry lub łyżka posiekanej natki pietruszki i łyżka soku z cytryny
  • awokado (opcja jako dodatek)

Sposób wykonania:

  1. Podsmaż na miękko cebulę, paprykę, chilli (jeśli świeże), czosnek.
  2. Dodaj zioła i przyprawy do smaku i gotuj jeszcze 2 minuty.
    Dodaj pomidory, koncentrat pomidorowy, wodę lub wywar.
  3. Zagotuj, a następnie zredukuj ogień i gotuj aż zgęstnieje i część wyparuje.
    Tak przygotowany sos wlej do naczynia żaroodpornego, wcześniej posmarowanego tłuszczem.
  4. Wykonaj z sosie 4 zagłębienia tak aby wbić tam jajka (co należy następnie zrobić).
  5. Piec przez 10 – 12 minut w piekarniku nagrzanych do 180 stopni aż białko jajka się zetnie.
  6. Podawać posypana natką kolendry lub pietruszki i pokrojonym awokado (opcjonalnie).

Liczba porcji: 3

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *