Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jaja faszerowane III

Składniki na 20 sztuk: 10 jaj ugotowanych na twardo
Składniki na farsz do czterech połówek jaj:
(1):

2 łyżki tłustego twarogu
1 łyżka siekanych ziół
2 łyżki mleka
szczypta soli
(2):
2 łyżki sera cottage (ziarnisty twaróg)
1 łyżka drobno startej marchewki
1 łyżeczka mielonych orzechów laskowych
szczypta soli i pieprzu
(3):
2 łyżki tłustego twarogu
1 łyżeczka łagodnej przyprawy curry
1 łyżeczka rozdrobnionego miąższu avocado
1 łyżeczka soku z cytryny
1 łyżka mleka
szczypta soli
(4):
2 łyżki chudego twarogu
1 łyżeczka siekanego koperku
trochę skórki otartej z cytryny
szczypta soli
(5):
2 łyżki chudego twarogu
1 łyżka przecieru pomidorowego
½ łyżeczki słodkiej sproszkowanej papryki
szczypta soli

Do garnirowania:
-miniaturowa kukurydza i ziarenka zielonego pieprzu,
-małe peperoni i pietruszka,
-czarne oliwki i pietruszka,
-koreczki z sardeli i pomidor pokrojony w kostkę,
-plasterki kiwi i wiśnie koktajlowe,
-plasterki limery, kraby i koperek,
-kawior i rzeżucha,
-korniszony i plasterki peperoni,
-nadziewane oliwki i rzeżucha.
Przekroić jaja wzdłuż na pół. Żółtka utrzeć z odpowiednimi składnikami i szprycą napełnić połówki białek. Udekorować jajka wg. propozycji na fot.

jajafaszerowane6hp.jpg

jajafaszerowane021hk.jpg

Wg."Zimny bufet wyśmienity jak nigdy dotąd" – Christian Teubner, Annette Wolter.

1 comment for “Jaja faszerowane III

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *