Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jaja faszerowane II

(1)
Składniki
:
8 jaj ugotowanych na twardo
50g filetów śledziowych
kilka nadziewanych oliwek
żółtko
czosnek
pieprz
bułka tarta
tłuszcz do smażenia
Sposób przyrządzenia:
Jaja przekroić wzdłuż na pół, nie uszkadzając skorupki. Wyjąć zawartość, posiekać z filetami i oliwkami, połączyć z żółtkiem, doprawić. Napełnić skorupki , posypać bułką tartą, przycisnąć ręką, usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z surówkami.

(2):
Składniki:
8 jaj ugotowanych na twardo
100g wątróbki z drobiu
1 łyżka tłuszczu do wątróbki
20g startego sera
1 łyżka ketchupu
sól i pieprz
bułka tarta
tłuszcz do smażenia
Sposób przyrządzenia:
Wątróbkę pokrajać na kawałki i podsmażyć. Jaja przekroić wzdłuż na pół, nie uszkadzając skorupki. Zawartość zemleć razem z wątróbką, połączyć z serem i ketchupem. Doprawić do smaku. Napełnić skorupki, posypać bułką tartą, przycisnąć ręką i usmażyć.

(3):
Składniki:

8 jaj ugotowanych na twardo
30g suszonych grzybów
2 łyżki startego chrzanu
natka pietruszki
sól i pieprz
bułka tarta
tłuszcz do smażenia
Sposób przyrządzenia:
Grzyby ugotować, wystudzić. Jaja przekroić wzdłuż na pół, nie uszkadzając skorupki. Zawartość zemleć z ugotowanymi grzybami, połączyć z chrzanem, zółtkiem i posiekaną natką pietruszki.
Doprawić do smaku. Napełnić skorupki, posypać bułką tartą, przycisnąć ręką i usmażyć.

Wg. "600 potraw z jaj" – Henryk Dębski.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *