Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gołąbki z pieczarkami

Skład:

  • mała główka kapusty
  • 40 dag pieczarek
  • łyżka oleju
  • 25 dag wędzonego boczku ze skórą
  • 2 łyżki kaszy manny
  • 1/2 l. rosołu ( z kostki )

Sos:

  • 2 cebule
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego
  • 1/2 szklanki rosołu ( z kostki )
  • 2łyżki oleju
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Pieczarki obrać, pokroić. Z boczku odciąć skórę, pokroić w paseczki. Podsmażyć, dodać pieczarki, chwilę dusić. Przyprawić. Dodać kaszę mannę. Kapustę spażyć, wyciąć głąb, wybrać najmniejsze liście. Na każdy nałożyć farsz, zwinąć. Na dno garnka położyć skórę z boczku, wyłożyć pozostałymi liśćmi i ciasno układać kapustę. Zalać rosołem, przykryć, gotować na małym ogniu. Cebule obrać, pokroić, zeszklić na gorącym oleju, dodać przecier pomidorowy, przyprawy, zalać rosołem. Dusić do miękkości. Gołąbki podawać z duszoną cebulą i pieczywem

Post navigation

1 comment for “Gołąbki z pieczarkami

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *