Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Stefańska Magdalena

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Gotowanie dla singli #46214

    Spokojnie możesz się wypowiedzieć na jej temat. Konkretnie i rzeczowo nie znaczy złośliwie. A w wypowiedzi do której się odniosłaś nie było zaznaczone, że jest to zamrażanie powtórne. Może dziewczyna pochodzi z gospodarstwa albo ma kogoś z gospodarstwa i dostała świeżego kurczaka prosto z domowej hodowli. Nie musiałaś być dla niej uszczypliwa tylko zwyczajnie wyjaśnić swoje zdanie.

    in reply to: Gotowanie dla singli #46545

    Spokojnie możesz się wypowiedzieć na jej temat. Konkretnie i rzeczowo nie znaczy złośliwie. A w wypowiedzi do której się odniosłaś nie było zaznaczone, że jest to zamrażanie powtórne. Może dziewczyna pochodzi z gospodarstwa albo ma kogoś z gospodarstwa i dostała świeżego kurczaka prosto z domowej hodowli. Nie musiałaś być dla niej uszczypliwa tylko zwyczajnie wyjaśnić swoje zdanie.

    in reply to: Ksylitol do pieczenia #46212

    Ja tak często robię. Na zwykłym słodziku jak się doda do pieczenia to potrawy stają się gorzkie, znaczy z reguły są to ciasta. A ksylitol jest świetny do wypieków.

    in reply to: Ksylitol do pieczenia #46543

    Ja tak często robię. Na zwykłym słodziku jak się doda do pieczenia to potrawy stają się gorzkie, znaczy z reguły są to ciasta. A ksylitol jest świetny do wypieków.

    in reply to: Gotowanie dla singli #46542

    Ja kupuje świeże mięso i mrożę i nie widzę w tym nic złego. Nie widzę też przyczyny dla której jedna Anerite czyni złośliwości koleżance z forum. Każdy robi jak uważa.

    in reply to: Gotowanie dla singli #46211

    Ja kupuje świeże mięso i mrożę i nie widzę w tym nic złego. Nie widzę też przyczyny dla której jedna Anerite czyni złośliwości koleżance z forum. Każdy robi jak uważa.

    in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46541

    Ja mam zawsze marynowane grzyby:) Bez tego i orzeszków solonych się nie obędzie.

    in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46210

    Ja mam zawsze marynowane grzyby:) Bez tego i orzeszków solonych się nie obędzie.

    in reply to: Szybkie potrawy #46540

    Ja jak chcę zrobić coś na szybko i sytego robię makaron w sosie z serków topionych z warzywami:laugh: Warzywa z reguły mrożone chociaż latem świeżynki:) rozpuszczam serki, dodaje do nich warzywa i mam sosik którym zalewam makaron:) plus przyprawy oczywiście.

    in reply to: Szybkie potrawy #46209

    Ja jak chcę zrobić coś na szybko i sytego robię makaron w sosie z serków topionych z warzywami:laugh: Warzywa z reguły mrożone chociaż latem świeżynki:) rozpuszczam serki, dodaje do nich warzywa i mam sosik którym zalewam makaron:) plus przyprawy oczywiście.

    in reply to: Oponki #46205

    Ja wolę te z ciasta parzonego:)

    in reply to: Oponki #46536

    Ja wolę te z ciasta parzonego:)

    in reply to: Spaghetti #46535

    Ja czasem robię z mięska mielonego ale czasem coś sobie drobniutko posiekam do spagetti, najważniejsza chyba fantazja i smak. A to czy będzie to prawdziwe włoskie spagetti czy spolszczone nie ma większego znaczenia każdy robi jak lubi, więc nie ma co zarzucać komuś profanacji włoskiej potrawy:)

    in reply to: Spaghetti #46204

    Ja czasem robię z mięska mielonego ale czasem coś sobie drobniutko posiekam do spagetti, najważniejsza chyba fantazja i smak. A to czy będzie to prawdziwe włoskie spagetti czy spolszczone nie ma większego znaczenia każdy robi jak lubi, więc nie ma co zarzucać komuś profanacji włoskiej potrawy:)

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)