Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy!

Home Forums Przepisy czytelników Porady czytelników Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 58 total)
  • Author
    Posts
  • #46373
    Damian
    Participant

    Umiesz gotować?
    Sprawia Ci to przyjemność?
    Chcesz mieć własny, kulinarny program w telewizji?

    Telewizja zaprasza wszystkich chętnych do udziału w konkursie „ Kuchenne zmagania”.
    Jeśli już nakręciłeś filmik pokazujący Twoje kuchenne eksperymenty – prześlij go nam lub link do niego. Mile widziane filmiki z udziałem rodziny i znajomych.

    Czekamy na zgłoszenia zawierające:
    imię i nazwisko,
    tel. kontaktowy,
    adres e-mail;
    krótki tekst, który przekona nas, że to właśnie Ty jesteś idealnym kandydatem do naszego programu,
    filmik lub link do Twojego filmiku.

    Kontakt: [email protected]

    #46378
    Grillcenter_pl
    Participant

    Myślę że to racja, muffiny to bardzo dobra przekąska na każdą imprezę i znakomicie się sprawdzają. Goście bardzo je lubią.

    #46047
    Grillcenter_pl
    Participant

    Myślę że to racja, muffiny to bardzo dobra przekąska na każdą imprezę i znakomicie się sprawdzają. Goście bardzo je lubią.

    #46395
    Joanna Wesoła
    Participant

    może zrób tortillę, tu podsyłam linka do przepisu: [url]http://internetowe-przepisy.pl/pyszna-tortilla-na-twoim-stole/[/url]. jest dość łatwa w wykonaniu, lekka, wygląda efektownie, do tego wprowadzisz trochę egzotyki do swejego przyjęcia 🙂

    #46064
    Joanna Wesoła
    Participant

    może zrób tortillę, tu podsyłam linka do przepisu: [url]http://internetowe-przepisy.pl/pyszna-tortilla-na-twoim-stole/[/url]. jest dość łatwa w wykonaniu, lekka, wygląda efektownie, do tego wprowadzisz trochę egzotyki do swejego przyjęcia 🙂

    #46070
    admin
    Keymaster

    Ja polecam różne wynalazki z ciasta francuskiego – można robić takie jakby „paszteciki”, np. z farszem szpinakowo-serowym, z parówką, z innymi dodatkami (oliwki itp.).
    To się zawsze sprawdza jako przekąski na imprezach.

    Poza tym jakieś koreczki (serowo-warzywne lub owocowe), mini-kanapeczki 🙂 pomysłów jest mnóstwo, trzeba pokombinować 🙂

    #46401
    admin
    Keymaster

    Ja polecam różne wynalazki z ciasta francuskiego – można robić takie jakby „paszteciki”, np. z farszem szpinakowo-serowym, z parówką, z innymi dodatkami (oliwki itp.).
    To się zawsze sprawdza jako przekąski na imprezach.

    Poza tym jakieś koreczki (serowo-warzywne lub owocowe), mini-kanapeczki 🙂 pomysłów jest mnóstwo, trzeba pokombinować 🙂

    #46074
    auguscik tomasz
    Participant

    Ja dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.

    #46405
    auguscik tomasz
    Participant

    Ja dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.

    #46406
    auguscik tomasz
    Participant

    Więcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…

    #46075
    auguscik tomasz
    Participant

    Więcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…

    #46407
    auguscik tomasz
    Participant

    A do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.

    #46076
    auguscik tomasz
    Participant

    A do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.

    #46408
    auguscik tomasz
    Participant

    Zawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.

    #46077
    auguscik tomasz
    Participant

    Zawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 58 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.