Home › Forums › Przepisy czytelników › Porady czytelników › Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy!
- This topic has 57 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 3 months ago by Katarzyna Kowalska.
-
AuthorPosts
-
4 października 2011 at 22:07 #46411Grillcenter_plParticipant
Z napojów nie będzie większego problemu,w końcu zejdzie wszystko co przygotujesz. Jeżeli chodzi o jedzenie,to dobrze sprawdzaja sie drobne przekąski i ewentualnie jedno danie na ciepło.
4 października 2011 at 22:07 #46080Grillcenter_plParticipantZ napojów nie będzie większego problemu,w końcu zejdzie wszystko co przygotujesz. Jeżeli chodzi o jedzenie,to dobrze sprawdzaja sie drobne przekąski i ewentualnie jedno danie na ciepło.
20 stycznia 2012 at 14:28 #46182Joanna KuleszaParticipantMoje pewniaki to:
1) duzo osob, maly budzet – koreczki z pasztetu Indykpol + kawałeczek sera żółtego/ koziego + oliwka/ suszona żurawina, świeżutka bagietka
2) malo osob, wiekszy budzet –
Carpaccio z indyka lub krakowska sucha, wino, domowej roboty pieczywo20 stycznia 2012 at 14:28 #46513Joanna KuleszaParticipantMoje pewniaki to:
1) duzo osob, maly budzet – koreczki z pasztetu Indykpol + kawałeczek sera żółtego/ koziego + oliwka/ suszona żurawina, świeżutka bagietka
2) malo osob, wiekszy budzet –
Carpaccio z indyka lub krakowska sucha, wino, domowej roboty pieczywo21 stycznia 2012 at 09:33 #46185AneriteParticipantMam pytanie do Ciebie joasja, co rozumiesz pod nazwa carpaccio, a dokladnie z indyka?
21 stycznia 2012 at 09:33 #46516AneriteParticipantMam pytanie do Ciebie joasja, co rozumiesz pod nazwa carpaccio, a dokladnie z indyka?
26 stycznia 2012 at 17:06 #46529dorota pipiorkaParticipantu nas świetnie sprawdzają się krakersy i ze dwa sosy do nich, pikantny i łagodny, np. czosnkowy i majonezowy, koreczki, oliwki, łosoś wędzony, kabanosy, krewetki, jakaś sałatka, na słodko jakieś ciasteczka francuskie i każdy znajdzie coś dla siebie 🙂
26 stycznia 2012 at 17:06 #46198dorota pipiorkaParticipantu nas świetnie sprawdzają się krakersy i ze dwa sosy do nich, pikantny i łagodny, np. czosnkowy i majonezowy, koreczki, oliwki, łosoś wędzony, kabanosy, krewetki, jakaś sałatka, na słodko jakieś ciasteczka francuskie i każdy znajdzie coś dla siebie 🙂
27 stycznia 2012 at 22:36 #46541Stefańska MagdalenaParticipantJa mam zawsze marynowane grzyby:) Bez tego i orzeszków solonych się nie obędzie.
27 stycznia 2012 at 22:36 #46210Stefańska MagdalenaParticipantJa mam zawsze marynowane grzyby:) Bez tego i orzeszków solonych się nie obędzie.
1 lutego 2012 at 16:35 #46572Joanna KuleszaParticipantAnerite, to jest coś takiego ……………….. Generalnie to polędwiczka z indyka, czyli jego najlepsze mięso, które jest wędzone na zimno.
:angry:
1 lutego 2012 at 16:35 #46241Joanna KuleszaParticipantAnerite, to jest coś takiego ……………….. Generalnie to polędwiczka z indyka, czyli jego najlepsze mięso, które jest wędzone na zimno.
:angry:
2 lutego 2012 at 00:51 #46576AneriteParticipantA wiec to jest mieso indyka tylko wedzone, ale surowe, jak np. szynka westwalska. Pytalam, bo karpacio to nazwa przystawek z surowego zupelnie miesa, np. z wolowiny albo tunczyka, jesli wedzone to nie jest to dokladnie karpacio (nazwa troche naciagana), ale nie grozi zatruciem.
2 lutego 2012 at 00:51 #46245AneriteParticipantA wiec to jest mieso indyka tylko wedzone, ale surowe, jak np. szynka westwalska. Pytalam, bo karpacio to nazwa przystawek z surowego zupelnie miesa, np. z wolowiny albo tunczyka, jesli wedzone to nie jest to dokladnie karpacio (nazwa troche naciagana), ale nie grozi zatruciem.
2 lutego 2012 at 14:06 #46578Luiz WiśniewskaParticipantNAjlepiej szukac na stronach kulinarnych w internecie. Tam znajdziesz mnóstwo przepisów, Jakby nie oatrzeć internet skarbnicą wiedzy jest 🙂
:angry:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.