Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Faszerowane śledzie Ewy

Składniki:

  • 1 kg świeżych śledzi
  • 25 dag boczku
  • łyżka margaryny
  • cytryna

    Farsz:

  • 2 cebule
  • 10 dag pieczarek
  • 3 łyżki płatków owsianych
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • łyżka margaryny
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Śledzie oczyścić, odciąć głowy po czym oprószyć solą wewnątrz i zewnątrz.
    Następnie masło utrzeć razem z pieczarkami pokrojonymi w drobną kostkę, posiekaną cebulą i natką oraz płatkami owsianymi po czym doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałym nadzieniem wypełnić śledzie.
    Owinąć je cienkimi plasterkami boczku i sypiąc wykałaczką.
    Przełożyć śledzie do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i zapiekać ok. 20 min.
    Przed podaniem udekorować plasterkami cytryny.

    Przepis został nadesłany na "Konkurs z Kolażem" przez Ewa K

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *