Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Faszerowane kapelusze pieczarek

Składniki:

  • 12 dużych pieczarek
  • 25 dag filetów z piersi kurczaka
  • 4 małe pory
  • 4 małe pomidory
  • 15 dag gęstej, kwaśnej śmietany
  • 10 dag śmietany kremówki
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki tartej goudy
  • 2 łyżki oleju
  • ½ łyżki soku z cytryny
  • ½ pęczka natki pietruszki
  • sól
  • biały pieprz
  • słodka papryka

    Sposób wykonania:
    Pieczarki obrać i oderwać nóżki , które posiekać.
    Następnie mięso pokroić w kostkę, pory w krążki i wrzucić razem z nóżkami od pieczarek na patelnie z rozgrzanym olejem, dodać jeszcze rozgnieciony czosnek.
    Całość dokładnie wymieszać i trzymać na ogniu ok. 5 min.
    Po tym czasie dodać pomidory oraz posiekaną natkę pietruszki.
    Wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem ora papryką.
    Powstałym farszem napełnić kapelusze pieczarek które ułożyć na blasze i posypać startym serem.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 220 stopni i zapiekać ok. 10 min.
    Pod koniec pieczenia zalać jeszcze kremówką wymieszaną z kwaśną śmietaną doprawioną do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny.
    Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Podkomorze

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *