Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Aromatyczna pieczeń wieprzowa Ani

Składniki:

  • 2 kg mięsa wieprzowego bez kości
  • 4 rozgniecione ząbki czosnku
  • 2 łyżeczki soli morskiej
  • posiekana szałwią, rozmaryn
  • ¼ łyżeczki czarnego pieprzu
  • 1 łyżka oliwy

Sposób przyrządzenia:
Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni C. Mięso umyć, osuszyć. Przyprawy wymieszać z oliwą i uzyskaną pastą natrzeć dokładnie mięso. Dociąć odpowiednio duży kawałek folii aluminiowej, zawinąć weń mięso, ułożyć na blasze do pieczenia. Tak przygotowane mięso piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, następnie obniżyć temperaturę do 150 stopni i piec aż mięso będzie miękkie. Pod koniec pieczenia rozchylić folię aby mięso mogło się przyrumienić. Podawać z pieczonymi ziemniakami.
Przepis nadesłano na konkurs „Wspomnienie lata” Anna Podgórska

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *