Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Karkówka z tabasco Iwony

Składniki:

  • 1 kg karkówki
  • 3-4 ząbki czosnku
  • ¼ szklanki oliwy
  • sól, pieprz
  • 1 łyżeczka  białej gorczycy
  • 1 łyżeczka mielonej kolendry
  • sos tabasco
  • 1 łyżka przecieru pomidorowego
  • 2 czerwone papryki
  • 1 żółta papryka
  • 1 zielona papryka
  • 4 cebule
  • kilka listków świeżego oregano

    Sposób przyrządzenia:

    Mięso umyć, osuszyć pokroić w poprzek włókien, oprószyć solą i pieprzem. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. W garnuszku wymieszać oliwę z kolendrą, gorczycą, dodać 6 kropel tabasco, czosnek i przecier pomidorowy, wymieszać, marynatą polać  karkówkę i odstawić w chłodne miejsce na około 1 godzinę. Paprykę  umyć, osuszyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kawałki, cebulę obrać i też pokroić w kawałki. Mięso osączyć z marynaty, ułożyć  na rozgrzanym ruszcie w piekarniku, piec około 40 minut, raz po raz obracając i polewając marynatą. Przed końcem pieczenia dodać cebulę i paprykę, posypać oregano. Dobrze smakuje z pieczonymi ziemniakami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *