Zielony farsz do karpia
Zielony farsz do karpia0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki:
- 2 ząbki czosnku
- 5 łyżek oleju
- kilka kropel soku z cytryny
- natka pietruszki
- liście selera
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
Natkę pietruszki i listki selera grubo poszatkować.
Dodać do nich posiekany czosnek, olej oraz kilka kropli soku z cytryny.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Farsz idealny do wigilijnego karpia.
- Szczegóły
- Kategoria: Karp
- Opublikowano: wtorek, 06, grudzień 2011 09:27
- Basia Struzik
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla