Weka faszerowana z grilla
Weka faszerowana z grilla 4.59 out of 5 based on 17 voters.
Składniki:
Sposób wykonania:
-
Do miękkiego masła dodać sos w proszku, posiekany koperek oraz rozgnieciony czosnek.
Całość dokładnie wymieszać na jednolitą masę.
Każdą kromkę posmarować i zlepić aby powstał bochenek chleba.
Owinąć go folią aluminiowa i piec na rozgrzanym grillu.
- Szczegóły
- Kategoria: Grill
- Opublikowano: poniedziałek, 20, grudzień 2010 09:13
- Waldek Kudliński
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla