Surówka z endywii z jabłkami
Surówka z endywii z jabłkami4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 2-3 główki endywii
- 2 ząbki czosnku
- 1 /2 szklanki śmietany
- 2-3 jabłka
- sok z cytryny
- sól
- cukier
-
Endywię pokroić, czosnek posiekać a jabłka pokroić w kostkę.
Całość wymieszać i polać śmietaną.
Doprawić do smaku sokiem z cytryny, sola oraz cukrem.
- Szczegóły
- Kategoria: Surówki
- Opublikowano: poniedziałek, 29, sierpień 2011 09:36
- Marek Doliński
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing