Surówka z czerwonymi porzeczkami
Surówka z czerwonymi porzeczkami4.41 out of 5 based on 338 voters.
Składniki:
• 1 szklanka czerwonych porzeczek
• 1 i 1/2 szklanki zielonego groszku
• 15 dag marchwi
• sól
• cukier
Sposób przyrządzenia:
Marchew obrać i zetrzeć na tarce o drobnych otworach, porzeczki umyć i usunąć szypulki -rozgnieść na masę. Wymieszać groszek z marchwią i porzeczkami, doprawić solą i pieprzem
Przepis została nadesłany na Drugą Edycję Konkursu Pychotki przez (mudzia)
- Szczegóły
- Kategoria: Surówki
- Opublikowano: niedziela, 29, maj 2005 00:00
- Mudzia
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing