Sos z wysp tropikalnych
Sos z wysp tropikalnych4.52 out of 5 based on 83 voters.

Składniki:
- 1 szklanka majonezu
- 1/3 szklanki sosu chili
- 1 młoda zielona cebulka lub kilka piórek szczypiorku drobno posiekane
- 1 łyżka sosu tabasco
- ½ łyżeczki soli
- szczypta pieprzu
Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać, a najlepiej zmiksować. Odstawić na minimum 6 godzin do lodówki.
Smacznego!
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: piątek, 23, luty 2007 02:00
- Daga
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny