Sos pomidorowo-jogurtowy
Sos pomidorowo-jogurtowy4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 1/2 szklanki przecieru pomidorowego
- 1/2 szklanki jogurtu
- 4 łyżki posiekanego koperku
- sól czosnkowa
- sól selerowa
- pieprz
-
Przecier pomidorowy wymieszać z jogurtem i posiekanym koperkiem.
Doprawić solą czosnkową i selerową oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy pomidorowe
- Opublikowano: poniedziałek, 03, październik 2011 09:38
- Waldek Rybczyński
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny