Sos chrzanowy z koperkiem
Sos chrzanowy z koperkiem4.58 out of 5 based on 66 voters.
Składniki:
- 2 pojemniczki jogurtu
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżeczki chrzanu
- sól, pieprz, cukier
- pęczek koperku
-
Jogurt wymieszać z majonezem oraz chrzanem.
Następnie dodać posiekany koperek.
Ponownie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: poniedziałek, 21, listopad 2011 09:26
- Krystian Górnicki
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny