Sos chrzanowo-koperkowy
Sos chrzanowo-koperkowy 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 200 ml śmietany kremówki
- 4 łyżki chrzanu
- sok z ½ cytryny
- 1 pęczek koperku
- sól
- cukier
Sposób wykonania:
Chrzan wymieszać z sokiem z cytryny oraz posiekanym koperkiem.
Następnie doprawić do smaku solą oraz cukrem.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: środa, 01, czerwiec 2011 09:02
- Ola Michalak
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny