Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Soczysta golonka z kminkiem

Przepisy,  warte wypróbowania. Dziś w roli głównej golonka. Czyli nasz przepis na golonkę z kminkiem. Do jej wykonania oprócz golonki potrzebujesz; kminku, oleju i czosnku. 
 

Składniki:

  • 1 tylnia golonka 
  • 2 łyżeczki kminku
  • 1  szklanki oleju
  • 1 kostka rosołowa
  • 1 łyżeczka soli
  • 5 ząbków czosnku

Sposób wykonania:

  1. Przed przystąpieniem do przygotowania golonki należy dokładnie ją oczyścić. 
    Wówczas przełożyć ją do garnka.
    Zalać wodą, aby cała golonka była nią zakryta.
    Wrzucić kostkę rosołową, oraz dodać sól.
    Gotować około 2 godzin na małym ogniu. 
    Jeśli golonka ma mniej niż 2 kg skrócić czas gotowania. 
    Po tym czasie golonkę odcedzić i delikatnie ponacinać skórkę.
    Obrać czosnek i przecisnąć go przez praskę.
    Dodać do niego olej oraz kminek.
    Całość wymieszać i taka marynatą posmarować dokładnie golonkę. 
    Odstawić na co najmniej 1 godzinę, aby golonka przeszła przyprawami.
    Wówczas przełożyć ją do naczynia żaroodpornego.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 1 godziny.
    W trakcie pieczenia smarować golonkę reszta czosnkowej marynaty.
     

Liczba porcji: 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *