Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z tuńczyka i fasoli

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1/2 słoika seler marynowany
  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 puszka fasola czerwona
  • 250 g sera żółtego
  • majonez

Sposób przyrządzenia:
Tuńczyka, kukurydzę, fasolę i seler odsączyć. Fasolę dodatkowo opłukać wodą. Zetrzeć ser żółty na tarce. Wymieszać wszystkie składniki z majonezem. Odstawić sałatkę na przynajmniej 3 godziny. *Nie potrzeba przypraw !

Przepis została nadesłany na Drugą Edycję Konkursu Pychotki przez (mudzia)

1 comment for “Sałatka z tuńczyka i fasoli

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *