Sałatka z tuńczyka i fasoli
Sałatka z tuńczyka i fasoli4.42 out of 5 based on 158 voters.
Składniki:
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 1/2 słoika seler marynowany
- 1 puszka kukurydzy
- 1 puszka fasola czerwona
- 250 g sera żółtego
- majonez
Sposób przyrządzenia:
Tuńczyka, kukurydzę, fasolę i seler odsączyć. Fasolę dodatkowo opłukać wodą. Zetrzeć ser żółty na tarce. Wymieszać wszystkie składniki z majonezem. Odstawić sałatkę na przynajmniej 3 godziny. *Nie potrzeba przypraw !
Przepis została nadesłany na Drugą Edycję Konkursu Pychotki przez (mudzia)
- Szczegóły
- Kategoria: Sałatki z tuńczykiem
- Opublikowano: niedziela, 06, marzec 2005 00:01
- mudzia
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing