Sandacz po polsku z jajkiem

3424
com_content.article
(Oddano 200 głosów z średnią 4.65 z 5)
Sandacz po polsku z jajkiem4.65 out of 5 based on 200 voters.


Składniki:
  • filet z sandacza
  • jajko
  • masło
  • pietruszka zielona
  • ziele angielskie
  • liść laurowy
  • sól
  • ocet
  • cytryna
  • sałata zielona
Sposób przyrządzenia:
Na wrzący wywar z jarzyn wkładamy filet i gotujemy ok. 5 min. Jajko ugotowane na twardo drobno kroimy i kładziemy na roztopione masło. Ugotowany filet dekorujemy jajkiem, zieloną sałatą i cytryną. Podajemy z ziemniakami i gotowanymi jarzynami: brokuły, kalafior i marchewka.
Krzysztof Wawrzyniak

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi